Ferestre:

Firma noastră produce ferestre din lemn stratificat din profile de lemn care oferă o bună izolare termică si fonică. Profilele pentru ferestre lemn stratificat sunt realizate din 3 straturi de lemn. Din punct de vedere al normelor europene cu privire la ecologie produsele din lemn stratificat sunt cele mai indicate datorită faptului ca sunt naturale și oferă în același timp o termoizolare excelentă înlăturând apariția mucegaiului. Dacă este tratat corespunzător lemnul stratificat are o rezistență și o durabilitate foarte mare. Studiile arată că acest domeniu de tâmplarie lemn stratificat va cunoaște o ascensiune din ce în ce mai puternică și din ce în ce mai mulți clienti doresc tâmplărie lemn stratificat fie că este vorba de ferestre lemn stratificat, uși lemn stratificat sau scări de lemn.

Ferestre

Ferestrele ABC Wood sunt construite din lemn natural stratificat cu structuri rezistente și finisaje deosebite. Etanseitatea este perfectă datorita celor 3 rânduri de cheder(nu silicon). Sticla folosita este geam termopan cu Low-E și argon, cu bagheta distanțier, pachet de 24 de milimetri. Se folosește doar feronerie AGB și lacuri SAYERLACK ambele made in Italy.

fereastra simpla din lemn stratificatfereastra lemns tratificat tei fereastra lemn stratificat mernate fereastra dubla din lemn stratificat - lemn frasin fereastra dubla din lemn stratificat - lemn frasin protectie contra urmelor provocate de caderea ghetii fplinta finisata in colt


Vezi mai multe: | Uși de interior/exterior | Ferestre | Mobilier | Diverse |

Convinge-te de produsele noastre răsfoind și << catalogul >> nostru, iar pentru a te convinge de calitatea acestora și pentru a-ți alege nuanța sau esența lemnului te așteptăm la showroomul nostru (vezi adresa).

web-director.ro Imobiliare Pensiunea Eulor Agapia Roman24online Politica GDPR si cookie