Balustrade, trepte & diverse:

O gamă diversă de produse din lemn stratificat. Am creat produse cu care ne mândrim, produse din lemn stratificat, produse de calitate care înglobează tehnici tradiționale dar și tehnologie de ultimă oră.      Executăm la comandă trepte și contratrepte din meranti triplustratificat. Datorită acestei tehnologii treptele dvs. nu se vor fisura niciodată. Ele sunt tratate cu lacuri dure pentru a rezista traficului. Dimensiunile standard sunt:
                - treaptă 1000x300x30
                - contratreapta 1000x200x15
                - mână curentă 70x70
                - stâlpi 1000x100x100
                - balustri 850x60x40

Balustradă, trepte & diverse

Balustrade și trepte clasice sau moderne, combinate cu fier forjat sau inox, cu finisaje mate sau lucioase de diverse nuanțe, tocuri aparante pentru a decora încăperea dvs, obloane interioare sau exterioare, produse pe care ABC Wood le execută.

trepte din lemn stratificat scari din lemn stratificat balustrada din lemn stratificat cu inox trepte din lemn stratificatbalustrada din lemn stratificat si inoxbalustrada din lemn stratificat si inoxbalustrada din lemn stratificat si inoxbalustrada din lemn stratificat si inoxbalustrada din lemn stratificat si inoxbalustrada din lemn stratificat si inoxbalustrada din lemn stratificat si inoxbalustrada din lemn stratificat si inoxbalustrada din lemn stratificat si inox trepte si balustrade trepte si balustrade trepte si balustrade trepte si balustrade trepte si balustrade trepte si balustrade obloane din lemn stratificat obloane din lemn stratificat toc ornamental din lemn stratificat toc ornamental din lemn toc ornamental din lemn stratificat toc ornamental din lemn toc ornamental din lemn


Vezi mai multe: | Uși de interior/exterior | Ferestre | Mobilier | Diverse |

Convinge-te de produsele noastre răsfoind și << catalogul >> nostru, iar pentru a te convinge de calitatea acestora și pentru a-ți alege nuanța sau esența lemnului te așteptăm la showroomul nostru (vezi adresa).

web-director.ro Imobiliare Pensiunea Eulor Agapia Roman24online Politica GDPR si cookie